tiistai 22. toukokuuta 2012

Uusia kokemuksia!

Nipsu näytti oikein parhaat puolensa eilen partiokokouksessa, kun päästi heti sisälle päästyämme vetelät kakat lattialle ja illan mittaan vielä kahdet pissatkin lattialle. ;) Tyttö ei malttanut pissata ulos, kun oli niin paljon uusia hajuja. Meidän piti Nipsun kanssa lähteä ennen kokouksen loppua jo kotiin, kun siellä oli niin monta leikittäjää, ettei Nipsu malttanut rauhoittua ollenkaan. Yliväsymys ja lisäleikit eivät ole kauhean hyvä yhdistelmä! Kävimme vielä pikaisesti Nipsun ja Kallen kanssa kokouksen jälkeen metsässä. Ei ehkä olisi kannattanut, kun Nipsu oli aivan vallaton. Lähti pari kertaa painamaan täysillä ihan vastakkaiseen suuntaan meistä! No opimmepa eilisestä, että uni on se paras lääke rauhattomuuteen. :) Sitten virkeänä jaksaa taas totella ja kulkea nätisti.

Olemme treenanneet Nipsun kanssa Paikka-käskyä nyt aikas paljon. Tänään pääsimme siihen pisteeseen, että pääsin kiertämään Nipsun hänen ollessaan "paikoitettuna", eikä Nipsu liikkunut! Tietysti pää kääntyili, mutta muuten pysyi paikoillaan. Tämä tapahtui siis ulkona, kerrostalomme nurmikolla. Sisällä paikka-käskyn totteleminen on helpompaa, kun ei ole häiriötekijöitä.

Tulimme juuri äsken pentutreffeiltä. Kävimme Viialassa Vilppu-koiraa (Siipiveikon Tuulta Päin) tapaamassa. Vilppu on 2 kuukauden ikäinen pikkutolleri. Vilppu aristeli vähän aluksi, mutta kohta olivatkin jo hyvät kaverukset. Leikit olivat suhteellisen tasaväkisiä. Ainoastaan lopussa kävin irrottamassa muutaman kerran Nipsun Vilpusta, kun meno alkoi olla liian rajua.


 Nipsu 3 kuukauden iässä ja Vilppu 2 kuukauden iässä


 Suloiset Vilppu ja Nipsu


 Nipsu-vauhtikorva ja Vilppu

Vilpun kanssa leikkimisen jälkeen Nipsu oli niin väsynyt, että meidän piti vuorotellen Kallen kanssa kantaa se bussipysäkille. Nyt täällä on jo tunti nukuttu ja varmaan Nipsua väsyttää vielä huomennakin! :)

Tässä onkin nyt välissä kaksi lepopäivää ja perjantaina menemme kaverini luokse maalle tutustumaan peräti kolmeen kultaiseennoutajaan, vuohiin ja kanoihin! Menemme myös kaverini mökille käymään, joten katsotaan, jos Nipsu jo lähtisi uimareissulle. :)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti