lauantai 5. toukokuuta 2012

Väsynyt päivä

Löysin aamulla Nipsun turkista jo punkin! Ihmettelin, että mikäs lika se siinä on, kunnes tajusin, että pullea punkkihan siinä. Onneksi olin tilannut punkkipihdit, joilla sain napattua punkin pois. Nipsukin oli nätisti paikoillaan operaation ajan. Ajattelin tarkistaa koko pennun vielä muiden punkkien varalta ja kainalosta löytyi sitten hirvikärpänen ja jalastakin vielä pomppiva pieni ötökkä. Siinä sitten pihdeillä poistettiin muutkin elukat. Näiden lisäksi ei muita löytynyt, toivottavasti ei hetkeen löydykään.

Nipsulla oli tänään hauska koiratapaaminen! Tapasimme kaksi shetlanninlammaskoiraa sekä puolivuotiaan tollerin, Taran. Toisen tollerin kanssa löytyi heti yhteiset leikit ja yhdessä painittiin, vaikka kokoeroakin oli vaikka kuinka. Vajaan tunnin ajan Nipsu leikki täysillä koko ajan, kunnes oli pakko lähteä, kun väsymys alkoi jo näkyä. Nipsu ei olekaan muuta sitten tänään tehnyt kuin nukkunut.

Väsynyt Nipsu

Illemmalla testasimme ensimmäistä kertaa Nipsulle turvavyövaljaita. Tyttö oli aika ihmeissään, että mikäs juttu tämä on. :D Vähän maisteltiinkin nahkaremmiä. Rimpuilua eikä mitään muutakaan vastarintaa ilmennyt ollenkaan. Maltillisesti Nipsu odotti, että äiskä sai valjaat päälle. Tyytyväiseltä näytti, kun sai kehuja ja nameja rauhallisuudesta. Turvavyövaljaat olivat vielä isot, vaikka pienimmälle säädettiin, mutta kyllähän Nipsu tästä äkkiä kasvaa ja sitten päästään matkustamaan autossa turvallisesti. :)

Nipsu poseeraa uusissa turvavyövaljaissaan


- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti