perjantai 27. heinäkuuta 2012

Nipsun ja Cocon lenkkitreffit

Minulla oli eilen vapaapäivä ja kysyin meille lenkkiseuraksi Nipsun siskoa Cocoa ja omistajaansa Venlaa. Teimme metsälenkin järven rantaan yhdessä. Nipsu ja Coco olivat hyvät kaverukset. Tässäpä kuvia meidän uimatreffeistä - Nipsukin uskaltautui menemään siskon perässä uimaan!

Nipsu on kooltaan Cocoa hieman isompi ja nenän päässä suurempi valkoinen merkki - tässäpä tunnistusmerkkejä, kun kuvia katselette :-)Uimamaisteri-Nipsun uimahyppy

KurkottelijatLeikkiväiset siskokset

Nipsu on pääosin nukkunut eilisen ja tämän päivän. Nyt käymme illalla vielä pienellä lenkillä. :-) Harjoittelimme tänään myös pihassa vähän noutoa ja toko-käskyjä. En saanut Nipsua innostumaan noutoon, kun oli niin väsähtänyt. Harjoittelimme siis maahanmenoa + siinä paikallaan oloa ja samaa istumisella. Meillä oli hyvät häiriöt treeneissä, sillä pihassa oli kaksi lapsiperhettä grillailemassa. Lapset juoksivat ja potkulautailivat meidän ohitse ja Nipsu pysyi hienosti maassa! :-)

Ensi viikon tiistaina meillä onkin lähtö Lappiin! Sitä ennen Nipsu tapaa kasvatti-vanhempansa huomenna ja saamme lainaan Nipsulle flexin ja lämpimän takin Lappia varten. Hanna myös katsoo vähän Nipsun hampaita ja toivon saavani myös näyttelyvinkkejä. :-) Sunnuntaina treffaamme Vilppu-pojan ja maanantaina onkin koirakoulu. Ohjelmaa siis löytyy! :-)

- Mirjami


2 kommenttia:

  1. Kiitos, koko pentue oli kyllä täynnä toinen toistaan kauniimpia ja komeampia tollereita :-)

    VastaaPoista