maanantai 14. toukokuuta 2012

Iloinen jälleennäkeminen!

Viikonloppuni tuntui aivan oudolta, kun ei täytynyt huolehtia kenenkään pissattamisesta eikä ruokkimisesta, eikä kukaan tarkkaillut toimiani ja välillä hyökkinyt jalkoihini. Kalle lähti siis jo perjantaina Nipsun kanssa vanhemmilleen ja minä vietin viikonloppuni Hämeenlinnassa Leon Lenkki ja Hilkan Kilpa- partiotaitokisoissa koirattomana. Eilen sunnuntai-iltana olikin ihana hetki, kun Kalle ja koiruus saapuivat takaisin kotiin ja sain monta monta pusua, kun Nipsu ryntäsi innokkaasti syliini. <3

Nipsu oli saanut uuden kaverin Kallen kummitädin Narsku-dalmatialaistytöstä. Narskun veli Murri, eli Kallen vanhempien koira, ei oikein vieläkään sulattanut uutta perheenjäsentä, mutta eiköhän Nipsusta ja Murristakin kaverit tule!

Nipsulta oli löytynyt taas punkki päästään, jonka jalat olivat kuitenkin jääneet Nipsun ihoon, vaikka muu osa lähtikin pihdeillä. Yritin vielä eilisiltana saada punkin jalkaa pinseteillä pois, mutta ei lähtenyt. Nyt odotellaan, että jalka märkii pois ja huuhdellaan ihoa reilusti.

Kävimme tänään taas Nipsun kanssa yhteisellä metsäretkellä. Nipsusta oli hauskaa, kun menin makoilemaan aurinkoiselle paikalle ja hyppäsi naamani päälle antamaan taas rutkasti pusuja. :)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti