keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Reissu eläinlääkäriin

Nipsulla on ollut melkein viikon ajan vatsa enemmän tai vähemmän löysällä. Soittelinkin siitä jo maanantaina eläinlääkärille ja sain hyvät ohjeet. Ne tepsivät aluksi, mutta tänään tuli aamusti taas vetelää kakkaa. Lähdimmekin heti aamutuimaan pistäytymään eläinlääkärissä, ensimmäistä kertaa yhdessä. :) Nipsu oli tapansa mukaan reipas koko ajan lääkärissä ja väsymys iskikin heti, kun kotiin päästiin. Eipä siellä eläinlääkärissä muuta osattu sanoa, kuin että suoliston tasapaino on nyt järkkynyt jostain syystä. Tulipahan ainakin varmistettua, ettei ole kyse mistään vakavasta!

Nipsulla alkoikin tänään lepopäivät, että saadaan masu kuntoon. Olemme tehneet koulutusharjoituksia, kun en ole viitsinyt viedä Nipsua ulos pitkäksi aikaa purkamaan energiaa. Harjoittelimme Irti- ja Jätä-käskyjä ja aika hienolla mallilla ollaan niissäkin! Vaihtokauppana täytyy tietysti tulla hyvänmakuisia kananpaloja. :) Nyt alkoivat älyharjoituksetkin vaikuttaa ja Nipsu meni nukkumaan makuuhuoneeseen.

Nipsu luuli saaneensa tänään uuden leikkikaverin, kun näki itsensä TV-tasomme peiliovesta. :) Siinä sitten muristiin, heilutettiin häntää ja välillä yritettiin työntää palloa leikkikaverillekin. Oli sitä hupaisa katsoa! :D

- Mirjami

2 kommenttia:

  1. Ilmoittaudun blogin ahkeraksi lukijaksi. Terkkuja Nipsulle!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Nipsu kiittää terkuista ja odottaa innolla Vilpun näkemistä!

    VastaaPoista