torstai 3. toukokuuta 2012

Kohta 2 viikkoa uudessa kodissa!

Blogi kertoo Nipsu-tollerin elämästä hervantalaisen opiskelijapariskunnan luona. Koiraa on tähän kotiin odotettu jo kauan ja Nipsun tulo on ollut aivan unelmien täyttymys! :) Nipsu otettiin sijoitusnartuksi Magicfox´s-kasvattajalta ja suunnitelmissa on tehdä kahdet pentueet tällä lupaavalla tyttökoiralla.

Nipsun hervantalaiselämä alkoi perjantaina 20. päivä huhtikuuta. Nipsu kotiutui meille nopeasti - parina ensimmäisenä päivänä kuului pientä itkua aina välillä, kun ikävä yllätti toimettomina hetkinä. Yöt  ovat sujuneet alusta asti aivan ongelmitta. Nukumme makuuhuoneen ovi kiinni ja Nipsu nukkuu milloin missäkin piilopaikassaan (teekkarihaalareiden puntit ovat paras yösija!).

Kahden viikon aikana olemme tutustuneet toisiimme, käyneet tutkimusretkillä lähiympäristössä - niin kaupungilla kuin maaseudullakin ja opetelleet yhteisiä sääntöjä. Nipsu sai ensimmäisen koirakaverinkin Muska-lapukasta. Kotimme lattiat ovat aivan täynnä virikkeitä pajunoksista lähtien, joten huonekalut eivät ainakaan vielä ole kovin Nipsua kiinnostaneet. Tietysti kaikkia kulmia on täytynyt maistella pienillä naskalihampailla, mutta pureskelut Nipsu on kohdistanut puruluihinsa. 


Olemme pitäneet Nipsun viikkojärjestystä nyt alussa sellaisena, että joka toinen päivä käydään pienellä metsäretkellä ja joka toinen päivä tehdään vain normaalit pissalenkit. Näin alussa Nipsua on tietysti käynyt monta uutta ihmistä katsomassa, joten vierailut on ajoitettu "metsättömille" päiville. Järjestelyn avulla Nipsu on saanut päivittäiset tärkeät lepohetkensä. :)

Tänään illalla Nipsun äiti Taika ja sisko Lumo tulevat ensivisiitille. Kiva nähdä, miten siskokset ja äiskä suhtautuvat jälleennäkemiseen - varmasti iloisen riehakkaasti. :)


Nipsun elämästä kirjoittelee emäntä Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti