sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Yölliset salaiset puuhat

Otimme eilen Nipsusta uusia kuvia, kun tyttö on kasvanut niin kovin. Nipsu poseerasi hienosti ja odotti maltillisesti juustopalkkiota. :)



Kävimme sunnuntaiaamuna Nipsun miltei päivittäisellä metsälenkillä ja kyllähän ne energiat sinne metsään jäivätkin Nipsun kavutessa jokaisen kiven ja kaatuneen puunrungon yli. Yöllä kuului kuitenkin ihme rapistelua.. Nipsuhan oli herätessään alkanut tyhjentää kenkätelinettämme kengistä, järjestys ei ollut ilmeisesti neitiä miellyttänyt. :) Olihan siellä yhdet kengät vähän suuhunkin päätyneet, mutta onneksi ne olivat juuri ne kengät, jotka olivat ensin menossa roskikseen, mutta jotka jätinkin sitten päällimmäiseksi Nipsun tutustumista varten. :D

Aamusti oli taas villi meno päällä ja lähdimmekin taas metsään purkamaan suurimpia villityksiä. Laitoin tänään ensimmäistä kertaa aikoihin maton lattialle, kun alkaa jo pikku hiljaa paljas lattia, joka on täynnä puun palasia, kyllästyttää. Nipsu vähän kummasteli ja ottipa räsymaton kulmaakin suuhunsa, mutta siitä tulikin vesisuihku suoraan naamaan! Nipsu kokeile toistakin kulmaa ja siitäkin tuli vesisuihku! Ihme juttu! Loppujen lopuksi meni nukkumaan maton päälle, eikä vielä ainakaan pissaakaan tullut matolle. :)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti