keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Lenkkeilyä Lumo-siskon ja Taika-äidin kanssa

Nipsu on viettänyt helatorstaiaattonsa pääasiassa nukkuen. Syynä tähän lienee eilinen lenkki Lumo-siskon ja Taika-äidin kanssa. Teimme suhteellisen pitkän lenkin ja tietysti Nipsu juoksi Taikan perässä ja aina välillä tietysti paini Lumon kanssa. Kuljimme Hervantajärvelle asti, jossa uskaliaimmat eli Lumo ja Taika kävivät pulahtamassa. Nipsu jäi vielä rannalle ihmettelemään veden lotinaa ja Lumon sekä Taikan märkiä turkkeja.

Nipsu takana ihmettelee ja Lumo edessä juuri järvestä nousseena.


Lumon ensimmäinen uintireissu!
 
 
Kamerasta löytyi myös varsin hauska kuvasarja:
Tässä ensimmäisessä osassa Taika haistoi taskussa olevat kananpalat ja halusi tietysti niistä osansa. Pyysin sitten Taikaa istumaan.


Taika totteli hienosti, vaikka ympärillä oli "hieman" hälinää :D


Tässä sitten annoin Taikalle istu-käskyn jälkeen vielä muutamat namipalat. Nipsu on selkäni takana näyttämässä, että hänkin osaa istua ja vielä näyttää tassuakin!


Seuraavaksi Nipsukin havaitsi, että kannattaa tulla näkyville, niin saa kanaa! Myös Lumo on aikeissa napata hyvältä tuoksuvan kananpalan. :)


Tänään siis vain lepäillään ja palaudutaan eilisistä koiratreffeistä. Huomenna Nipsu saa taas uuden kaverin - tällä kertaa kyseessä on noin 7 kuukauden ikäinen musta chowchow. Katsotaan, miten näiden kahden tyttösen leikit sujuvat! :)

-Mirjami




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti