sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Nipsun kesäriennot

Olen ollut nyt kahtena päivänä iltavuorossa ja Nipsulla on ollut paljon kivaa tekemistä koko aamupäivän ajan. Toissapäivänä Kalle oli vielä kotona, eli silloin teimme Nipsun kanssa ihan vain normaalin metsälenkin järven rantaan. Eilen lähdimme heti kymmenen jälkeen kävelemään kohti Hervannan Mustia ja Mirriä, jossa on aina lauantaisin penturieha yhdeltätoista. Meillä oli samassa kiva shoppailureissu: ostin Nipsulle hienon näyttelytaluttimen ensi viikon mätsäreitä varten, repun, aktivointikuution ja namipussin itselleni. Harmiksemme penturiehassa oli meidän lisäksi vain yksi koira. Onneksi Nipsu sai Vilho-haukusta kuitenkin kunnon leikkikaverin. Vilho oli vähän pienempi kooltaan ja nuorempikin, mutta laittoi kyllä Nipsun komentoon. Aluksi hieman ujosteli, kun Nipsulla on niin hurjat leikit. Kävellessämme ulos Mustista ja Mirristä haistoin ihanan letun tuoksun ja yhtäkkiä eräs rouva sanoikin, että seurakunta paistaa lettuja ja kojusta saa hakea maistiaisia! Aamupäivämme kruunautuikin sillä, että hain itselleni letun ja istuimme Nipsun kanssa nurmikolle nauttimaan aurinkoisesta säästä. :-)

Nipsun uusi reppu Lapin vaellusta varten. Reppuun laitetaan kevyt kuorma omia nappuloita. :-) Menemme lyhyemmälle vaellukselle (3 pv, noin 10 km per päivä), sillä reissu on Nipsulle varmasti muutenkin väsyttävä.

Työpäivän ajan Nipsu oli ollut todella nätisti! Pissat ja kakat löytyivät lattialta, mutta mitään ei ollut hajotettu.

Tänään aamulla Nipsulta lähti toinen kulmahammas hirven selkänikamaa kalutessa. Täytyy jättää monta puruluuta Nipsulle viihdykkeeksi, että alkaisi yläkulmuritkin heilua enemmän. Tulimme hetki sitten metsälenkiltä Muska-labradorinnoutajan ja omistajansa Annan kanssa. Muska on hieman Nipsua vanhempi, mutta kokoeroa on ihan reilusti. Muskalla meinasi olla aluksi vähän liian raisut leikit, mutta loppua kohden Nipsukin uskaltautui sanomaan enemmän vastaan. Kävimme taas Hervantajärven rannalla ja koirat saivat temmeltää mutavedessä. Lisäksi harjoittelimme hihnakävelyä. Nyt on taas Nipsulta ihan veto pois, kuten allaolevasta kuvasta näkyy.

Nipsu mutakylvyn ja suihkun jälkeen. :-)

Katsotaan, miten saan huomisaamuna voimaa lähteä metsälenkille, sillä olen tänään iltavuorossa kymmeneneen asti ja huomenna menen seitsemään töihin. Huomenna menemme kuitenkin illalla koirakouluun ja se on Nipsusta tosi väsyttävää. Saa sitten purkaa siellä energiansa pohtimalla, miten saisi namia lisää. :-) Tiistaina onkin lyhyt päivä ja ajattelin lähteä vanhempieni luokse maalle töiden jälkeen. Siellä saadaan sitten molemmat rentoutua tämän kuuden päivän työputken jälkeen. :-)

- Mirjami ja Nipsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti