torstai 31. heinäkuuta 2014

Huolia ja murheita


Eilen illalla Nipsu aiheutti jälleen sydämen tykytyksiä. Pissaa ei tullut, ainoastaan pari tippaa verta. Jälleen painimme vaikean päätöksen edessä - kärsiikö liikaa, onko aika jo päästää pois? Eläinlääkärissä sitten Nipsun virtsarakko ultrattiin ja sieltä löytyikin kivi. Nyt kokeillaan uutta ruokavaliota, joka mahdollisesti liuottaa kiven pois. Samalla Nipsun lääkelista triplaantui, mukaan tuli antibiootti ja kipulääke. Kolmen viikon päästä ultrataan rakko uudelleen ja arvioidaan tilanne. 

Toivotaan parasta, mutta jälleen elellään hetki kerrallaan. Pääasia, että Nipsu on nyt kivuton ja saa nauttia mahdollisesti, mutta ei toivottavasti, viimeisistä elinhetkistään.
Toinen asia, pienestä vauva-Ainostani tuli tänään aikuinen-Aino, kun juoksut alkoivat! On se aika ihmeissään, varsinkin juoksupöksyistään. Kiva kuitenkin, että juoksut nyt tulivat, voinevat vähän selittää molempien tyttöjen viime aikojen bimboa käytöstä.
- Mirjami ja koirat

6 kommenttia:

 1. Olen sivusta seurannut tätä sinun blogiasi ja myös lukenut kasvattajasi blogin. En voi kun sinun osaltasi ihmetellä, mitä olet miettinyt kun sinulla on ollut sairas koira, joka vaatii rauhoittamista ja stressitöntä elämää. Otit kuitenkin toisen koiran, jolla jo valmiiksi ongelmia ja jatkuvasti saa lukea kertomuksia miten koira on missä milloinkin hoidossa. Oletko mielestäsi tehnyt tälle sairaalle koiraalle stressittömän elämän, mielestäni et ole. Ja tiedoksi, en ole kasvattaja, muuten vaan jonkin verran asioista selvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymille. Kommenttisi arvo nousisi, jos omalla nimellä kirjoittaisit. Muuten jätän tulevaisuudessa nämä anonyymit kirjoituksesi julkaisematta.

   Minä en pidä 24h-tyyppistä blogipäivittelyä elämästämme. Ehkä jotkut ajattelevat, että kuvan toisen elämästä saa blogista, kotisivuista tai vastaavasta. Niillä ihmisillä taitaapi kuitenkin olla hieman suppea elämänkatsomus.

   Joten tehdäänkö jatkossa niin, että sinä huolehdit sinun mahdollisista koirista ja minä huolehdin minun koiristani? :)

   Poista
 2. Voi voi Nipsua ja teitä. Kovasti se nyt koittelee, Nipsulle kovasti täältä rapsutuksia ja lämpimiä ajatuksia. Teille kaksijalkaisille myös voimia ja jaksamista, en osaa edes kuvitella sitä huolen ja murheen määrää minkä kanssa siellä elätte.
  Meillä on täällä kädet ja tassut ristissä toivoen että kaikki kääntyy parhain päin ja Nipsu saa nauttia elämästään teidän koko "lauman" kanssa.
  Olette usein ajatuksissamme :)

  Risto & Pirkko ja pojat.

  Ps. Älä noista anonyymien kirjoituksista välitä, kyllä Sinä tiedät mikä on Nipsulle parasta, aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä!

   Tekin olette mielessämme ja mieluusti toivon, että Nipsu ja Aino sekä pojat pääsisivät vielä telmimään keskenään!

   Poista
 3. Voi sentään :(
  Kylläpä teitä nyt koetellaan, suuret tsempit ja jaksamiset teille!
  Paranemiset Nipsulle ja rapsutukset molemmille tytöille.

  -Virpi & pojat-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi ja poitsut! Tässä mennään nyt päivä kerrallaan. :)

   Poista