torstai 26. heinäkuuta 2012

Rauhallista kotielämää

Nyt alkaa näyttää jo paremmalta sairastelujen suhteen! Nipsun yskä ei ollutkaan onneksi kennelyskä. Nipsu yskähti kerran viikonloppuna, mutta muuten ei ole yskinyt viime torstain jälkeen. Masu rupee pikkuhiljaa olemaan kanssa parempi. Hampaat ovat asettuneet paremmin paikoilleen eli vasemman puolen ylä- ja alakulmuri eivät ota enää toisiinsa kiinni. Hampaista huolestuin sen vuoksi, että saadaan Nipsu näyttelykuntoon ihan pienestä pitäen. :-)

Viime viikon lopun ja viikonlopun alun teimme vain lyhyitä lenkkejä eli pissatukset pihassa. Lauantaina lähdimme töideni jälkeen vanhempieni luokse maalle - siellä Nipsu sai sitten juoksennella pihassa. Sunnuntaina menimme Kallen vanhempien mökille, jossa Nipsu tapasi Murri-kaverinsa. Taas oli ilta ja päivä täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Murri vei Nipsua vähän pahoillekin teille, naapuriin asti. Nipsu tuli kilttinä tyttönä takaisin, kun vihelsin pilliin ja huusin nimellä. Murrikin sieltä saapui hetken kuluttua takaisin omaan mökkipihaan. :-) Teimme lauantai-iltana Kallen kanssa koirille verijäljen! Kumpikaan koirista ei ole ennen moista nuuskinut. Annoimme verijäljen vanheta noin pari tuntia ja veimme sitten Nipsua varten palkinnon loppuun. Nipsu pääsi suorittamaan jäljen ensimmäisenä. Murrin pihvin veimme vajaan tunnin päästä Nipsun lopetettua haistelemisen. Molemmat koirat tutkivat alkumakauksen hienosti, Murri ei ensin meinannut havaita, että jotain pitäisi haistellakin. Tajuttuaan verijäljen alkavan Murri haisteli maata hirveällä tohinalla ja vielä merkkasikin kohdan varmuuden vuoksi. :-) Kova nuuskutus kävi, kun molemmat koirat vuorollaan tutkivat maata sentti sentiltä ja etenivät aivan oikeaan suuntaan. Nipsu ihmetteli, kun jäljen naudan veri vaihtuikin loppupalkinnossa possupihviin ja yritti vielä etsiä hajuja pihvin ympäriltä. Heitin pihvin vähän kauemmaksi ja sitten Nipsu innostuikin riepottelemaan ja saalistamaan sitä. Molemmille koirille possun ulkofilee oli hyvin mieluisa loppupalkinto. :-)

Maanantaina olimme koirakoulussa, jossa Nipsu näytti kyllä taas parhaat taitonsa! :-) Muuten olemme pitäneet tällä viikolla omia treenejä pihassa ja käyneet lenkeillä. Tänään lähdimme heti aamusti Turtolan Erätukkuun ja Faunattareen shoppailemaan. Sain myyjiltä luvan tuoda Nipsu Erätukkuun. :-)

Kallen isä lähetti meille paljon kuvia, vanhoja ja uusia. Laittelen niitä nyt tähän blogipäivitykseen kuvatekstien kera.

Pikkuinen Nipsu! Kuva otettu alkukesästä Kallen vanhempien mökillä

Nipsu ja MurriAuringonpalvojat :-)Verijälkeä lähdössä haistelemaan!

Alkumakauksen tarkka tutkiminen

 Nuuskuttelija-Nipsu

Palkinto löytyi!

Murri lähti niin vauhdilla tutkimaan alkumakausta, että liinakin meni heti solmuun

Merkkaus :-)
- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti