sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kontrolliröntgen ja Koirakahvila Vainu

Lisäyksenä vielä hauska juttu! Melkein meinasin unohtaa, että saimme Kallen kummitädiltä hauskan "rotumääritelmän" koirasta ja omistajastaan. :-D Poimin tähän muutaman kohdan siitä.
Novascotiannoutajan ja omistajansa otsa on pyöreä. Tämä kertoo älystä ja huikeasta oppimisesta. Muiden on vaikea pysyä tämän kaksikon perässä. Reilusta ja rempseästä luonteesta kertoo jämäkkä, lyhyehkö nenä. Kaksikolla riittää tahdonvoimaa ja persoonallisuutta. Helpolla kaksikko ei anna periksi, jos on jotain päättänyt. Lisäksi kaksikko tarvitsee poikkeuksellisen paljon tekemistä, ja mikäli joku haluaa asettaa niille rajoja, häneltä kysytään sitkeyttä. Aivot ohjaavat tämän nokkelan parivaljakon tekemisiä, mitä on joskus vaikea uskoa.

Voi että, kun naurattaa luonnekuvaus! :-D Kyllä osuu niin yksiin meidän tapauksessa. :-D

Sitten palataan alkuperäiseen päivitykseen..

Kävimme toissapäivänä perjantaina kontrolliröntgenissä luumassan takia. Mahalaukku oli vieläkin ärtynyt, mutta ei enää yhtä ilmava ja iso. Luumassakin oli jo siirtynyt suolen puolelle, hienoa! Nipsu oli kyllä taas reipas tyttö, pysyi aivan paikoillaan röntgenin ajan. Saimme herkkämasuisille koirille tarkoitettua ruokaa ja mahansuojalääkettä eläinlääkäristä. Sitten olikin aika siirtyä viikonlopun viettoon!

Luumassan poistumisen kunniaksi menimme kolmistaan Koirakahvila Vainuun. Vainussa ei ollut sillä hetkellä muita asiakkaita. Valitsin Nipsulle miedon herkun, maksamakkara-maissi-keksin. Itse söimme herkulliset kanatoastit! Myynnissä oli hauskoja koira-aiheisia tavaroita ja tietysti koiratarvikkeita.

Nipsu surkeana: "Eikö tuota keksiä saisi jo syödä?"

Kannattaa mennä visiitille Vainuun, palvelu oli hyvää ja syötävät herkullisia! :-) Nipsu oli aivan intoa piukassa, kun pääsi uuteen ja outoon paikkaan, jossa koirillekin tarjoiltiin lautasilta herkkuja.

Nipsun toipuminen oksenteluista ei kuitenkaan sujunut niin hyvin kuin toivoin. Viime yönä Nipsu oksensi monta kertaa, aluksi ruokansa ja lopuksi vain mahanestettä. Tiedä sitten, mikä siellä on voinut masua ärsyttää. Nyt näyttää taas paremmalta. Olen antanut ruokaa tänään ihan pienissä erissä runsaan mahansuojalääkkeen kera. Yleistila on ollut koko ajan hyvä ja pirteä.

Tänään menemme illalla agility-treeneihin. Tällä kertaa paikalla ovatkin varmaan vain Nipsu ja Temppu- veli eli saamme treenailtua oikein tehokkaasti ja koirat vapaana. :-)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti