torstai 22. marraskuuta 2012

Naksuttelua jälleen kerran

Miten olenkaan unohtanut naksuttimen käytön? Innostuin jälleen lukemaan Naksutinkoulutus- kirjaa ja innostuin valtavasti naksuttelusta. Nyt olenkin kulkenut ilta- ja aamulenkit Nipsun kanssa naksutin kädessä. Nipsu on tajunnut, että monesta asiasta saa namia. Vilkaisu ohikulkijoihin - katse minuun - naks ja nami! Vilkaisu toisiin koiriin - katse minuun - naks ja nami! Käytämme sanatonta viestintää ja Nipsu ymmärtää mitä haluan ja millä tavalla saa namin. Aion ottaa tottelevaisuuskoulutukseenkin naksuttimen mukaan. Se tuo mielestäni lisää mielekkyyttä koiralle, kun palkkio tulee täsmällisesti oikeasta liikkeestä. Lisäksi se tuo nopeutta liikkeisiin ja todella sitä innostusta.

Naksutinkoulutuksesta muihin treeneihin... Pääsimme Nipsun kanssa Tamskin pentuagilityyn! Jes! Olen tarkastanut päivittäin Tamskin sivut, josko sinne tulisi joku meille sopiva agilitykurssi. Toissapäivänä tuli ja lähetin heti täpinöissäni ilmoittautumiskaavakkeen ja seuraavana päivänä tulikin vastaus, että mahdumme kurssille.

Huomenna minulla ja Nipsulla on jännä päivä. Kerron myöhemmässä päivityksessä aiheesta lisää, mutta sen verran voin paljastaa, että Nipsusta taitaa tulla TV-tähti! ;-) Hauskuus ei huomiseen lopu, sillä perjantai-iltana on vielä toko-treenit ja lauantaina vasta kiva päivä onkin; päivällä menemme agitreeneihin ja siitä suoraan viemme Nipsun Lumo- siskon ja Taika- äidin luokse yökylään.

Nipsu-juniori (9 kuukautta tuli täyteen eilen, 21.11.) ja porkkana-lelu

Mukavaa viikonloppua!
- Mirjami

2 kommenttia:

  1. On siinä porkkanalla kokoa! Mikä lelu/tyyny/tmv se oikeasti on?

    VastaaPoista
  2. :-D Porkkana on Ikeasta löydetty Nipsun lempipehmolelu, jonka kanssa voi kunnolla painia. Samaa sarjaa (ja kokoa) meillä on myös parsakaali-lelu.

    VastaaPoista