lauantai 11. lokakuuta 2014

Leikkivä koira


Ainon aika "ongelmakoirana" on ohi. Kuuden kuukauden työ Jenny Frantsin kanssa on saanut aikaan sen, että minulla on toimiva koira ja toimivampi koira. Yllättävää kyllä, Nipsu on se toimiva koira ja Aino on se toimivampi koira.

Käytännössä yleisesti ottaen Aino on rennompi, haistelee rauhallisesti ulkona ja leikkii enemmän. Lenkillä Aino toimii kuten 1-vuotias labradorinnoutaja toimii - innokkaasti ja leikkisästi. Ei enää remmirähjäämistä.

Miten koulutuksemme sisällön voisi summata? Pääosin siten, että henkinen ja fyysinen aktiivisuus tasapainoon. Lisäksi monta monta tuntia treeniä sen oman ongelmakohdan kanssa.

Alla muutamia virikevinkkejä.

Aino etsii nameja pitkästä ruohikosta.

Rikkinäisen pehmolelun sisään piilotetut namit - helppoa ja halpaa.

Syksyn lehtien alle piilotetut namit.

Tuloksena iloinen, onnellinen ja väsynyt koira.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Unohdit mainita oman ansioitumisesi koulutuksen osalta; harjoitusmotivaation sekä äärettömän oppimiskyvyn ja pitkäjänteisyyden! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä tosiaan on itsekin oppinut yhtä sun toista koirista ja niiden kouluttamisesta. "Muutamia" epätoivon hetkiä on ollut, mutta onneksi tuki on löytynyt sähköpostin päästä. :) PS. Aino heilutti häntäänsä + muuta kroppaansa, kun kerroin sen päässeen taas Facebookiin!

      Poista