keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ihana sisäsiisteys,

nyt se on saapunut meillekin! Viikon verran olemme olleet Kallen kanssa ihmeissämme, kun ei tarvitsekaan käydä Nipsua pissattamassa joka toinen tunti. Pikkupentuvaiheessa se oli sitä, että herätyskellon soidessa oli noin 10 sekuntia aikaa hypätä sängystä ylös ja sitten olikin jo pisut lattialla. Kyllähän tätä siis arvostaa!

Nipsulla on ollut tällä viikolla paljon vapaamuotoista toimintaa. Maanantaina kävelimme Hervannan Ammattiopistolle vain huomataksemme, että pentukurssi olikin siltä päivältä peruttu. Kävelimme siis takaisin kotiin ja pidimme illalla hajutreenit. Tällä kertaa Kalle oli meillä avustajana piilottamassa purkkeja. Meillä on siis purkeissa teetä ripauksellinen ja Nipsun tehtävä on ensin haistella lähemmäs purkkia ja sitten lopuksi saada näkövahvistus purkista ja ilmaista haju. Nipsu ilmaisee teen hajun menemällä makaamaan teepurkin eteen.

Videossa on meneillään viimeinen, helpotettu etsintä. Helpotettu sen vuoksi, että kameran akku oli lopussa ja halusimme saada lyhyen ja ytimekkään videon blogia varten. :-D Muuten etsinnöissä purkit eivät enää näy, eli ne on piilotettu pitkään ruohikkoon. Silloin etsinnässä menee tietysti kauemmin, tämä oli supernopea etsintä.
Eilen tiistaina meillä oli lenkkitreffit Titan ja Narskun kanssa täällä Hervannassa. Nipsu ja Narsku olivat miltei samankokoiset, vaikkakin ruumiinrakenteeltaan erilaiset! Narsku on siis dalmatialaistyttö, Murrin (Kallen vanhempien koira) sisko. Kävimme Suolijärvellä lenkkeilemässä ja tytöt juoksentelivat ja leikkivät keskenään. Kallella oli joku teekkarimeno Suolijärven rannassa ja kävimme sielläkin katsastamassa tilanteen. :-)

Nyt tulimme juuri alkeistokotreeneistä. Hauskaa oli, treenattiin paikalla istumista ja perusasentoa. Aluksi kertailtiin viime kerran opit. Tällä kertaa Nipsu tuntui tajuavan istumisen (tai siis lähinnä siinä pysymisen) paremmin, kun minä namitin niin usein. Me ollaan harjoiteltu tosi paljon maahanmenoa ja istuminen on vielä huteralla pohjalla.

Huomenna koulua ja illalla sitten partion jälkeen treffit Hannan, Lumon ja Taikan kanssa! Lenkkeilemme tällä kertaa täällä Hervannassa. Perjantai onkin vapaa ja lähdemme viikonlopun viettoon Hämeenkyröön. Nipsu saattaa muuten perjantaina nähdä kaverini kaksi chihuahuaa, Nirpun ja Nastan. Jännää! :-)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti