sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Onpas ollut aivan ihana viikonloppu! Jäin perjantai-iltapäiväksi koululle tekemään maanantaina läksyjä ja vaikka aivan priimaa ei tullutkaan, niin tiedossa oli vapaa viikonloppu! Perjantai-iltana meillä oli viimeiset alkeistokotreenit, jossa kertailimme mm. luoksetuloa, seuraamista ja muuta hauskaa. Lauantaiaamuna suuntasimme Tiina-ystäväni kanssa Tampereen pentunäyttelyyn. Nipsun luokassa oli neljä tyttöä: Lumo- ja Coco- siskot sekä Peppi- kaveri. Kaikki tyttöset olivat tosi hyviä, joten Nipsu sai hyvät arvostelut, mutta jäi nelossijalle.
Nipsun arvostelu: "Hyvin kehittynyt feminiininen narttupentu erittäin hyvää tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Hyvänmallinen feminiininen pää. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Oikeanmallinen hyvin kehittynyt runko. Erittäin hyvä luusto. Hyvä turkinlaatu. Hieman ahtaat takaliikkeet ja leveät etuliikkeet. Miellyttävä luonne ja esiintyy hyvin."

Näyttelyn jälkeen ajelimme vanhempieni luokse, jossa vietimme pienimuotoisesti minun yllätyssynttäreitä. Kakku oli leivottu ja lahjojakin tuli. :-) Ihanaa oli nähdä koko perhe! Tänään olemme viettäneet Hervannassa koko perheen vapaapäivää. Aamupäivällä kävimme metsälenkillä ja muuten vain oleskeltu. Paras tapa viettää viikonloppu!


Juuri äsken tulimme agilitytreeneistä ja Nipsu on aivan rättipoikki! Agilitytreeneissä olimme Temppu- veljen ja Coco- siskon kanssa, hyvänä ohjaajana toimi Temppu- veljen omistaja Anniina. :-)


- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti