torstai 20. syyskuuta 2012

Nipsu - maailman ihanin treenikaveri!

Lisäys tekstiin: aloitin päivittämään Nipsun treenejä kalenteriin, jotta saan itse kokonaiskuvan meidän treenauksesta. Sieltä voi siis katsella, mitä treenejä meillä milloinkin on. :-) Kalenteri löytyy sivun oikeasta reunasta, Nipsun tietojen yläpuolelta.

Nyt on kyllä pakko lähettää lyhyt kirjoitus koskien meidän eilisiä tokoilutreenejä! Kuten otsikkokin jo sanoo, niin mielestäni tolleri ja varsinkin Nipsu on aivan ihana harrastuskoira (oman kokemuksen perusteella :-))! Eilen meillä oli alkeistokokurssin kolmanneksi viimeinen kerta. Harjoittelimme paikallamakuuta, -istumista ja seuraamista. Meillä oli Nipsun kanssa hurjan kivaa! Nipsu osasi seurata aivan valtavan hienosti! Otimme aikaa koirien paikallaistumisesta: Nipsu pysyi istuma-asennossa noin 10 sekuntia, jonka jälkeen alkoi tarjota maahanmenoa. Eli paikallaan pysyi kuitenkin. ;-)

Ilmoitin meidät eilen tokojatkokurssille, joka alkaa heti tämän alkeiskurssin päätyttyä! Kivaa! Tiedossa on myös sunnuntai-iltaisin agilitytreenit Magicfoxin haukkujen kesken. Treeneihin mahtuu vielä, jos joku on innostunut! Vielä ei tehdä rankkoja liikkeitä, sillä koirat ovat niin nuoria. Opiskellaan lähinnä ohjausliikkeitä ja tutustutaan agilityn alkeisiin.

Eilen kun pääsimme kotiin, niin Nipsu oli aivan kurainen ja väsynyt. Suihkutin Nipsun ja haukku nojautui koko ajan seinää vasten. Loppuvaiheessa Nipsun silmiin tai nenään taisi mennä vettä, kun Nipsu päästi surullisen itkun. Sitten haukku painautui ihan minua vasten "turvaan". <3

Nipsulla on tänään ja huomenna vapaapäivä (minulla vielä tenttiinlukua...). Lauantaina on mätsärit Hakametsän jäähallilla ja sieltä lähdemme suoraan mökille viikonlopun viettoon. :-)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti