keskiviikko 15. elokuuta 2012

Metsäretki Birgitan polun maastoon

Teimme tänään koko perheen voimin pitkän metsäretken. Lähdimme aamukymmeneltä autoillen kohti Vähä-Riutan laavua, josta kävelimme vajaan 10 kilometrin lenkin Birgitan polkua pitkin. Palattuamme Vähä-Riutan laavulle sytytimme nuotion ja aloimme valmistella herkullista lounasta. Nipsu haisteli vieressä, kun laitoimme nuotioon folionyytit, joihin oli pakattu naudanlihaa ja juureksia. Jälkkäriksi suklaabanaaneita, nam!

Kuinka hauskaa koiralla voikaan olla, kun löytää mutaojan?

 Me söimme herkkulounaan ja Nipsu joutui tyytymään nuotiopuiden järsimiseen :-)

Vesileikit ja Nipsu-vauhtikorva

"Saisinko namin, kun makaan näin hienosti?"

Nipsu löysi mustikoita ja puolukoita, nam!

Nipsu jaksoi hyvin koko pitkän metsälenkin, tarkoituksena olikin hiukan verestellä parin viikon takaisia vaellusmuistoja. :-) Matkan varrelta löysimme evääksi mustikoita ja puolukoita, molemmat maistuivat hyvin Nipsulle!

Huominen meillä onkin pyhitetty vaan lepäilylle ja treenaamiselle. Perjantaina meillä on illalla näyttelytreenit ja lauantaina päivällä menemme harjoittelemaan nuuskimista hajukoiratreeniin. Treenin jälkeen meillä onkin hauska ilta tiedossa: menemme Nipsun kasvattajien Hannan ja Jarnon luokse viettämään lauantai-iltaa! Nipsu pääsee tapaamaan Lumo- siskoaan ja Taika- äitiään. Odotan innolla, minkälaisen ärinäkonsertin Nipsu aloittaa innostuttuaan leikeistä ja kuinka Taika- äiskä Nipsua kouluttaa. :-)

Ensi viikolla meillä alkaakin sitten arki kaikilla. Minulla ja Kallella alkaa 3. vuosikurssi kouluissamme ja Nipsulla alkaa iltakoulu. Tekemistä siis riittää kaikille meille, innolla odotan arkea ja syksyä! :-) Ilouutisena voin muuten vielä kertoa, että meidän lattiat ovat pysyneet pissattomina ja kakattomina aikas monta päivää! Tänään tuli pieni vahinko, kun Nipsu oli käynyt istumassa meidän edessä (= ulospyyntö), mutta emme tajunneet tätä ja sitten piti käydäkin nurkan takana pisulla. Muuten ulospyynnöt ovat olleet selviä, kerrankin Nipsu kävi edessä istumassa ja sitten lähti juoksemaan ovelle ja takaisin. Ihanaa, että tämä pissa- ja kakkarumbakin kohta, toivottavasti, helpottuu! :-)

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti