maanantai 29. lokakuuta 2012

Voitokas sunnuntai!

Olipas meillä varsinainen koiratapahtuman täyteinen sunnuntai! Lähdimme sunnuntaiaamuna yhdeksän jälkeen ajelemaan kohti Lahtea, matkalla nappasimme Temppu- veljen ja Anniinan kyytiin mukaan. Lahdessa oli Lahden Käyttökoirien Pentunäyttely. Magicfoxeista mukana oli Nipsun lisäksi Temppu- veli ja Lumo-, Olga- sekä Coco- siskot. Urospentujen kehässä 7-9 kuukauden ikäisissä oli Temppu kilpailemassa yksinään ja narttupentujen kehässä oli siskosten lisäksi yksi vaalea ja pieni tollerityttö. Tässäpä kuvasarjaa meidän näyttelytouhuista:

Minä ja Nipsu näyttelypaikalla

Narttupennut, 7-9 kk: toinen vasemmalta Lumo, siitä Coco, Nipsu ja Olga

 Yksilöarvostelun raviosio

 Molemmilla innostus päällä :-D

 Yksilöarviointia ja jännitystä...

Tässä vaiheessa tuomari kommentoi, etten saa syöttää koiraa koko aikaa enkä pitää namia niin ylhäällä seisonnassa. Tuomari pyysi vielä ravikierrosta ilman houkuttelua namilla ja tämä menikin paljon paremmin kuin namin kanssa.

 Iloiset tytöt - tuomari sanoi meille juuri ennen tätä, että siirtykää te ykköspaikalle :-)

Nipsu sijoittui ykköseksi ja sai kunniapalkinnon! Arvostelu: "Hyvin kasvanut, hyvän tyyppinen narttupentu. Kaunis pää ja ilme. Hyvä ylälinja. Hieman suora olkavarsi. Erinomainen luusto, eturinta voisi olla parempi. Hyvä runko & takaosa. Liikkuu muuten hyvin, vain hieman ahtaasti takaa. Esitetään hyvin."

Tässä arvostellaan, kumpi pennuista saa ROP- ja kumpi VSP- ruusukkeen. ROP= rotunsa paras pentu ja VSP= vastakkaisen sukupuolen paras. Näistä kisaillaan sitten, mikäli sekä uros- että narttupentujen voittaja on saanut kunniapalkinnon. Voittaja on siis rotunsa paras pentu (ROP) ja toinen on VSP.

Nipsu ROP ja Koda- poika (vasemmalla) VSP!

ROP- ja VSP- kisailun jälkeen kehässä käytiin vielä kasvattajaluokan kisailut. Tähän osallistuivat Nipsu, Temppu, Olga ja Coco. Kasvattajaluokassa saimme hyvät arvostelut ja kunniapalkinnon. Tämä tarkoittaa, että päivämme jatkui niin ROP- pentujen kehiin sekä viimeisenä kisailtavaan kasvattajaluokkien kehiin.




Magicfoxien sisarussarjasta kisaan osallistuneista Lumon, Tempun, Nipsun ja Cocon omistajat palkintoineen.

Odottelua omassa häkissä.

Yli kahden tunnin odottelun jälkeen uudelleen kehässä! Tällä kertaa kehässä oli roturyhmä 8:n ROP- pennut. Arvostelijana oli sama kuin meillä aikaisemminkin ollut tuomari.

Kokoontumiskehässä seisontaharjoittelut ennen isoa kehää. 

 Pieni lepohetki, kun tuomari poistui kehästä.

Arvostelu pienessä kokoontumiskehässä 

 Tässä ollaankin jo isossa kehässä ja viimeisessä arvostelussa. Meidät käteltiin hymyn kera pois. Myös edessämme ollut kultsu käteltiin pois, mutta takana tullut lapukka pääsi jatkamaan kisailujaan.

 Roturyhmien jälkeen oli taas kasvattajaluokan vuoro. Tässäkin meidät käteltiin ensimmäisten joukossa pois. Esiintyminen meni kyllä hienosti!

Nipsu pokaalinsa ja KP- ja ROP- ruusukkeidensa kera <3

Nipsu nauttii nakinpaloja palkinnoksi pokaalistaan :-)

Sunnuntain näyttely meni siis vallan mainiosti! Kotona olimme vasta hieman ennen kahdeksaa. Nipsu sai kotona palkinnoksi näyttelystä ostetun luun, monta kuivattua kanafilettä ja pupun korvan. Tänään aamusti herkuttelu jatkui: nappuloiden mukana sai kinkun palasen sekä aamupalan jälkiruuaksi puruluun. Olemme kovin ylpeitä omasta pienestä näyttelykoirastamme. <3

- Mirjami

2 kommenttia:

  1. Onnea kummallekin, ootte kyllä ihania! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Nipsu on täällä nauttinut voittotunnelmistaan: kävimme Mustissa ja Mirrissä ja Nipsu sai valita minkä herkun halusi - naudan utareet olivat parhaimman hajuisia. :-)

    VastaaPoista