sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mahakipuilua

Pikaisena päivityksenä: Nipsulla on huomenaamulla eläinlääkäri oksentelujen vuoksi. Eläintenhoitaja ei kuitenkaan pitänyt tilaa vakavana, kun yleiskunto on niin hyvä. Viime yönä ei tullut oksennusta, jes! Olemme nyt antaneet parin päivän aikana koirien maitohappobakteerijauhetta ruuan seassa. Eilen kävimme Faunatar- eläinkaupassa ja Nipsu sai valita minkä namin halusi. :-D Mukaan tarttui koirien "hotdog" eli sisällä sonnin häntä ja kuoret vaaleata puruluuta. Ostin Nipsulle myös pari treenilelua, jotka on tosiaan vain treenejä varten. Eilen otimme jo käyttöön uuden puisen noutokapulan, joka löytyi myös Faunattaresta. Innostin Nipsua niin paljon ottamaan sen suuhun, että neiti meni ihan ylikierroksille ja alkoi haukkua ja vinkua. Pidimmekin hetken tauon koulutuksesta ja sitten taas jatkettiin paremmalla menestyksellä. Meidän noutotreenit ovat ihan alkutekijöissä ja eilen meillä oli pitotreenit.

Nipsulla on ollut tällä viikolla ihmeellistä oksennustaipumusta. Miltei joka toinen yö on tullut mahan sisältö ulos. Epäilimme kasvattajan kanssa, että johtuisi ahmimisesta. Nyt olemme kuitenkin antaneet ruokaa vähissä erissä ja nappulat veteen liotettuna, eikä sekään ole auttanut. Huomenna siis soittoa eläinlääkärille. Oksennukset ovat tulleet poikkeuksetta öisin.

Nipsu on ollut yöllisistä oksennuksista huolimatta niin hyvässä kunnossa, että olemme tehneet normaalit treenit ja lenkit. Perjantaina olimme Tamskin tokotreeneissä harjoittelemassa hyppyä ja hienostihan se sujui. Aika alkutekijöissä olemme siinä, mutta Nipsu edistyy siinäkin niin nopeasti kuin vain treenata ehtii. Tällä hetkellä taso on se, että namialusta on esteen toisella puolella, otan Nipsun perusasentoon toiselle puolelle ja annan luvan hypätä.

Lauantaina olimme Ylöjärven mätsäreissä. Siellä oli jos jonkinnäköistä koiraa, toiset räksyttivät ja toiset räyhäsivät. Huh. Kisailimme sarjassa pennut 8-14 kk. Juostessamme ympyrää Nipsu alkoi pomppia toinen takajalka ylhäällä. Syy tähän selvisi, kun pysähdyimme: neiti lysähti maahan ja alkoi kovasti rapsuttaa koirantaustaansa! :-D Kyllä meinasi naurattaa! Seisonta onnistui kuitenkin hyvin. Tuomari pyysi meitä juoksemaan vielä extrakierroksen. Saimme sitten sinisen nauhan. Lumo- sisko esiintyi nätisti ja sai punaisen nauhan omassa parikisailussaan. Sinisten kisoissa sijoitumme viidensiksi, samoin kuin Lumo sijoittui punaisten viidensiksi. Hyvää treeniä oli, sillä paikkana oli parkkihalli ja mukana paljon koiria.

Tänään illalla viikon odotetuimmat treenit: agilitytreenit!

Aurinkoista sunnuntaipäivää!
- Mirjami

1 kommentti:

  1. Aivan mahtavan suloinen pentukuva tuossa alussa :) Mukavaa lukea toistenkin tollereiden kuulumisista!

    VastaaPoista