torstai 24. heinäkuuta 2014

Loma niemessä


Lomamatkamme kohti länsirannikkoa alkoi helteisissä tunnelmissa. Onneksi autossamme oli ilmastointi! Nipsu ei ollut reissussa mukana, jotta ei joutuisi stressaamaan liikaa.


Matkalla kohti mökkiä, mukana Aino ja koiraserkku Pontus.Suurimman osan ajastamme vietimme leppoisasti kallioilla meren äärellä.
Aino keksi runsaasti paikkoja, joissa lomaa voi myös viettää.Omatoimisesti Aino meni hetkeksi seisomaan mereen, mikäli hellelukemat ylittivät mukavuusrajan.Aino piti huolta myös horisontin tarkkailusta.Touhua ja touhotusta riitti, vaikka vanhaherra-Pontus ei lähtenytkään Ainon leikkikutsuihin ja touhotuksiin mukaan.Aino oli mukana kaikessa missä minäkin. Auringonpalvojiakin meitä oli kolme, Aino viihtyi ihmeen hyvin auringossa, kainalossani.Ulkoilmakoira nukkuu kalliolla.Välillä käytiin sisälläkin, lähinnä nukkumassa ja syömässä. Aino myös nautti rapsuttelusta.Lisäksi aikaa vietettiin halaillen ja nauttien yhteisolosta.Kotimatka sujui miltei samoissa tunnelmissa, ainoastaan Aino nukkua tuhisi takapenkillä.
Me jatkamme huomenna toiselle mökille jatkamaan lomailua. Kauniita kesäpäiviä, lukijat!

- Mirjami ja koirat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti