perjantai 8. elokuuta 2014

Wuf!

Eilen kotimatkalla poikkesin Wuf -kauppaan ja koirat saivat virikekokoelmaansa jälleen yhden hyödykkeen. Nyt koirat saavat saalistaa ruokansa vuorotellen labyrintistä ja vuorotellen sokkelosta. Aiemmin annoin ruuat virikevadista, joka oli täynnä pahvipiiloja ja sanomalehtipalloja. Laiskalle siivoojalle se tuotti kuitenkin liikaa sotkua. Senkin vuoksi tämä uudistus toimii kivasti, eli ei sotke paikkoja. Allaolevista kuvista huomaa, kuinka tytöt todella keskittyvät hommaansa.











Loppuun vielä kaverikuva "siskoksista". <3



Nipsun vointi on selkeästi alkanut normalisoitua, eli virtsakivi on vaivannut koiraa jo jonkin aikaa. Nyt Nipsu viihtyy rapsuteltavanakin vaikka kuinka! <3 Tänään Nipsu myös jutteli minulle pitkästä aikaa. Nipsulta on ennen tullut juttua vaikka kuinka paljon samalla kun sitä rapsuttaa, mutta viime aikoina juttelutuokiot ovat jääneet. Oli siis mukava kuunnella, kuinka Nipsu jälleen nautti silittelystä ja ilmoittikin siitä kovaan ääneen. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Nipsun kanssa metsälenkille, ensimmäistä kertaa sitten juhannuksen. Aloitamme taas lyhyin matkoin ja ihan kaksin Nipsun kanssa. Ainolla on vielä juoksut, joten sekin on tehnyt muutoksia tähän lenkkisysteemiin.


Mukavaa viikonloppua!
- Mirjami ja koirat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti