keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Pitihän se arvata!

... että kesäkuumuus, uusi työ ja työpaikka, muutto ja tiukka treenikalenteri eivät ole hyvä yhdistelmä! ;) Tämä viikko on tosiaan muutosten aikaa. Aloitin maanantaina sairaalassa harjoittelun, joten olen ollut illat aivan puhki. Mutta sohvan perukoille ei ole saanut jäädä, sillä meillä on tämän viikon lauantaina tiedossa muutto ja pakkausrumba on nyt vauhdissaan! Nipsu ensin ihmetteli kaikkea pakkaamista ja sitten loukkaantui - luuli varmaan, että me jätetään haukku tänne yksinään. Olen koittanut selittää, että kohtaa koittaa koiruudelle auvoiset ajat, kun saa ihan oman pihan leikkikentäkseen! ;) Muuttomatkaa on peräti parisataa metriä, joten Hervannan sisällä muutetaan. Kutsumme sitten koirakavereita ja muitakin kavereita kyläilemään, kun tavarat saadaan paikoilleen!

Treenikalenteri on myöhästynyt parilla päivällä, mutta äsken otimme sitä kiinni tehotreenillä. Teimme minuutin paikkamakuun, jossa Nipsu oli selkeästi kyllästynyt. Haukotteli vain ja vaihtoi kerran asentoaan. Ei kuitenkaan lähtenyt liikkeelle, eikä ollut siihen aikomustakaan. Tällä kertaa olin luottavaisin mielin, enkä hypistellyt hihnaa tai muutenkaan lietsonut Nipsuun jännitystäni. Seuraamista harjoittelimme pienten harjoitteluiden avulla. Kokeilimme käännöksiä, vauhdin muutoksia ynnä muita liikkeitä. Lopuksi löysin hyvän treenipaikan meille ulko-oven vierestä. Siitä peilaantui kuvamme, jolloin pystyin katsomaan suoraan eteenpäin. Nipsu oli paljon paremmassa kontaktissa kuin silloin, kun katson sitä koko ajan. Saimme tähän tosiaan vinkkiä sunnuntaina Herwoodin Hauvojen tokotreeneissä.

Lauantain möllitokokoe on pakko jättää väliin, sillä meillä on juuri silloin muutto kesken. Päätimme, ettei ole kohteliasta kutsua tupa täyteen muuttoapua ja lähteä itse muualle pariksi tunniksi. :) Seuraava koe on kuitenkin ensi viikolla tiistaina, ettei siihenkään pitkä aika enää ole. Jee!

Nyt takaisin pakkaamaan tavaroita!

- Mirjami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti